Wie is Fractie Hagen

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn de eerste voetstapjes van Fractie Hagen gezet. In eerste instantie stond Brenda Hagen, de huidige fractievoorzitter van Fractie Hagen op de Lijst van DLW. Echter half februari werd haar duidelijk dat een sociaal beleid en ook het jeugd- en jongerenbeleid het beste gevoerd kon worden vanuit een nieuwe frisse, jonge fractie en is zij gaan samenwerken met diverse vrijwilligers om Fractie Hagen als feit te introduceren. Na het succes van de gemeenteraadsverkiezingen heeft Brenda Hagen zich dan ook per direct afgemeld als raadslid namens DLW en heeft zij de voorzitter van de gemeenteraad te kennen gegeven de zetel te accepteren, maar verder te gaan als Fractie Hagen.

Fractie Hagen zal zich laten (onder)steunen, begeleiden en vormen door de samenwerking met alle inwoners van Wassenaar. Op dit moment telt de groep 5 vaste meedenkers en vrijwillige medewerkers, maar naar verwachting zal dit de aankomende jaren behoorlijk oplopen. Vooral jongeren, minima, chronisch zieken, beperkten, zijn van harte welkom om hun input te geven en deze terug te zien tijdens de vergaderingen via de live-verbindingen. Fractie Hagen zorgt ervoor om ook tijdens de vergaderingen op- en/of aanmerkingen te verwerken wanneer deze via social media gemeld worden.

In principe werkt Fractie Hagen als een doorgeefluik. Via de gesloten facebookgroep van meedenkers Fractie Hagen kan er vooraf al meegedacht en verwoord worden wat u als inwoner van Wassenaar belangrijk vindt. U heeft dus inspraak in de commissies en in de gemeenteraad!

Natuurlijk zijn wij ook via bhagen@wassenaar te bereiken. Het toesturen van informatie of vragen kan tot vrijdag 15.00 uur. Mocht het een vergadering op maandag betreffen, dan graag voor donderdag 15.00 uur. Laat ook even uw gegevens achter in uw mail, zodat wij dan ook contact kunnen opnemen. Anonieme vragen, op- en/of aanmerkingen kunnen wij niet meenemen in onze procedure.

Fractie Hagen: Van, voor en door Wassenaarders!foto brenda hagen